Terug

23A (2)

Filters

Alkaline batterijen 23A zijn een type batterijen die vaak gebruikt worden voor afstandsbedieningen, waardoor elk huishouden ze vast wel zal gebruiken. Aangezien er veel vraag naar is, hebben wij ze dan ook in ons assortiment opgenomen. Je kan er bij ons van verzekerd zijn dat wij alleen kwaliteitsproducten aanbieden. Zo hebben we onder andere 23A batterijen van het merk Camelion. De batterijen van dit merk staan bekend om een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ze worden per stuk verkocht of wanneer je er meer nodig hebt, kan je beter een verpakking van 5 stuks nemen.

Gebruik alkaline batterijen 23A

Zoals hierboven al vermeld worden deze batterijen vaak gebruikt voor een afstandsbediening. Daarnaast worden ze ook vaak gebruikt voor bijvoorbeeld een babyfoon, een alarmsysteem, een elektronische aansteker of de verlichting van een fiets. Het is dus een veelzijdig en populaire batterij. Uiteraard hangt het ervan af hoe je deze batterij gebruikt of ze een lange levensduur hebben. Voor eenvoudige apparaten die maar weinig stroom vragen, hoef je ze niet vaak te vervangen. Ze kunnen dan namelijk maandenlang blijven functioneren. Uiteraard gaan ze aanzienlijk minder lang mee wanneer je ze in een apparaat stopt die wel veel stroom vragen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een draagbare geluidsbox. Het feit dat het een alkaline batterij betreft betekent dat deze batterijen niet oplaadbaar zijn.

Kenmerken

Allereerst beschrijven we de fysieke kenmerken van deze speciale batterij. De alkaline batterijen 23A hebben de volgende afmetingen: een diameter van de batterij is 1,03 centimeter en de hoogte bedraagt 2,89 centimeter. Met een gewicht van maar 1,55 gram wegen ze nagenoeg niks. Vervolgens gaan we naar de capaciteit kijken van deze batterij. Deze is hoog te noemen en bedraagt 55 mAh. Het voltage is bepaald op 12 Volt.

Bekijk ook de
Bekijk ook de
CR2354 batterij
Bekijk ook de
377 horlogebatterij

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box