Terug

AG10 (3)

Filters

In het assortiment van onze webwinkel hebben we verschillende knoopcelbatterijen AG10 opgenomen. We bieden deze batterijen aan van onder andere de merken GP en Camelion. We zorgen ervoor dat we alleen met bekende, goed aangeschreven merken werken. Zo heb je altijd waar voor je geld aangezien de prijs-kwaliteitsverhoudingen goed in verhouding zijn. De knoopcelbatterijen AG10 zijn in verschillende groottes van verpakkingen te krijgen. Ze gaan minimaal per 2 stuks maar mocht je er veel nodig hebben dan zijn er ook blisters van 10 batterijtjes te verkrijgen. Onze webshop heeft een snelle levering. Wanneer je een bestelling plaatst voor 18.00 uur wordt het de volgende dag verstuurd en kan je het de dag daarna bij jouw thuis verwachten.

Knoopcelbatterijen AG10 zijn alkaline

De knoopcelbatterijen AG10 zijn batterijtjes die gemaakt zijn op alkaline basis. Dat naam verwijst naar de chemische reactie tussen verschillende stoffen waarbij er een alkalisch materiaal vrijkomt. In de praktijk betekent dit voor de gebruikers dat ze de batterijen niet opnieuw kunnen opladen. Wanneer de batterij op is, dan is hij op en kan hij worden weg gegooid bij het chemisch afval.

Knoopjes

Een knoopcelbatterij is een kleine, ronde en platte batterij. Ze hebben een beetje de vorm van een knoop. Vandaar ook dat de naam naar een knoop verwijst. Deze batterijen hebben slechts één cel in zich. Andere benamingen van deze batterijen zijn onder andere knoopcel, knoopbatterij of knoopjes. De afmetingen van deze batterijen bedragen 11,6 millimeter in diameter en ze zijn 3,1 millimeter hoog. Het voltage van deze batterijen is 1,5 Volt. De gebruikstoepassingen van deze batterij vind je in onder andere horloges, laserpennen, afstandsbedieningen, speelgoed, klokken en rekenmachines. Vanwege het kleine formaat zijn ze prima geschikt om gebruikt te worden voor kleine apparaten en voorwerpen die je bij je draagt.

Bekijk ook AG13 batterij
Bekijk ook L1154 batterij
Bekijk ook GPA76 batterij

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box