Terug

LR44 (4)

Filters

Bij batterijdiscounter.nl kunt u terecht voor LR44 knoopcel batterijen. Wij hebben LR44 knoopcel batterijen van de merken Duracell, VARTA en Energizer. Deze merken zijn wereldwijd bekend. De batterijen van deze merken zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Niet voor niets zijn ze daarom erg populair. Wij batterijdiscounter.nl bent u verzekerd van batterijen die lang mee zullen gaan. Dit scheelt u kosten en het is beter voor het milieu. Kijk gerust rond op onze website.

Meer informatie over LR44 knoopcel batterijen

Wanneer u op de afbeelding van de batterij klikt, komt u terecht op een pagina met meer informatie over de batterijen. Zo komt u hier meer te weten over onder andere het voltage, de precieze afmeting en de capaciteit van de batterij. Ook door de code op uw oude batterij te bekijken, kunt sneller zien welke batterij u nodig heeft. Mocht u het lastig vinden om de juiste keuze te maken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij batterijdiscounter.nl vinden wij snelle en goede service erg belangrijk.

Online bestellen via de website

Onze LR44 knoopcel batterijen kunt u gemakkelijk en snel via onze website bestellen. Zodra u de bestelling aan ons heeft doorgegeven, zullen wij meteen uw bestelling in orde maken. De batterijen worden snel bij u thuis geleverd. U kunt ervoor kiezen om één batterij te bestellen, maar u kunt ook meerdere batterijen tegelijk bestellen bij batterijdiscounter.nl. Zo heeft u altijd een reserve batterij in huis liggen. U kunt bij ons veilig betalen via de website. De batterijen zijn voordelig en van goede kwaliteit. Bij batterijdiscounter weet u precies waar u aan toe bent en kunt u volledig vertrouwen op de batterijen van onze topmerken. Kijk gerust rond op onze website en vind de batterij die geschikt is voor uw toestel.

Bekijk ook LR54 batterij
Bekijk ook LR626 batterij
Bekijk ook AG9 batterij

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box