Terug

FAQ

Hoeveel zijn de verzendkosten?
Voor bestellingen onder de €25,- berekenen wij €2,95 verzendkosten. Boven de €25,- zijn er geen verzendkosten. De verzendkosten zijn gelijk voor Nederland en België.

Hoelang uur het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 
Een bestelling die voor 17:30 wordt geplaatst wordt op dezelfde werkdag verzonden. Daardoor ontvangt u uw bestelling dan de volgende dag. Bestellingen die in het weekend en op feestdagen worden gedaan worden de eerstvolgende werkdag verzonden. De levering naar België kan langer duren vanwege de overdracht naar de Belgische posterijen.

Past mijn bestelling door de brievenbus? 
Jazeker! Bestellingen tot 5 accu's versturen wij met zogenaamde “brievenbuspost” van PostNL.
Thuisblijven is dus niet nodig!

Hoe lang is de bedenktijd? 
Wanneer u bij batterijdiscounter.nl een product koopt dan kunt u dat binnen 14 dagen na het moment van leveren ruilen of retourneren, zonder opgave van reden. Het is wel van belang dat dat u het product niet heeft gebruikt (ook niet getest) en niet beschadigd terug stuurt. 
Producten die zijn gebruikt, beschadigd of incompleet komen niet voor restitutie in aanmerking. De 14 dagen bedenktijd gaan in op het moment dat u het product ontvangt. 
Mocht u willen dat het aankoopbedrag gecrediteerd wordt dan zal dat zo snel mogelijk en altijd binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending plaatsvinden.
Mocht u niet zeker weten of uw product geretourneerd kan worden, bel of mail ons dan.
 
Helaas heb ik de verkeerde batterij besteld, wat nu?
U dient zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat u het product retour kunt sturen. Doe dat altijd binnen 14 dagen en inclusief een kopie van de factuur.
Wanneer wij uw retourzending ontvangen en checken op basis van het serienummer van het product zullen wij u het juiste product sturen en het eventuele verschil in kosten verrekenen. 

Retouradres:
Vol B.V.
T.a.v. Afdeling Retouren en Garantie
Keizersgracht 2A
5611 GD Eindhoven
 

Het bestelde product werkt niet (goed), wat nu?
Neemt u altijd eerst contact met ons op.
U kunt het product binnen 14 dagen retour sturen met een kopie factuur.
Wanneer wij uw retourzending ontvangen en checken op basis van het serienummer van het product zullen wij u een nieuw product sturen. 

Retouradres:
Vol B.V.
T.a.v. Afdeling Retouren en Garantie
Keizersgracht 2A
5611 GD Eindhoven
 
De garantie, hoe lang is die geldig? 
De levensduur van een accu is afhankelijk van het aantal zaken zoals het aantal op en ontladingen, hoe oud het toestel is, wat voor een oplader wordt gebruikt, enz. 
Wij vinden daarom een garantietermijn van zes maanden redelijk. Stel u bent daarna toch ontevreden, neem dan aub contact met ons op.

Waar vind ik mijn bestelnummer?
Rechtboven op de factuur staat uw bestelnummer en klantnummer. 
U kunt eventueel een kopie van de factuur opvragen door contact met ons op te nemen of u kunt die downloaden door in te loggen in uw account en voor de optie 'mijn bestellingen' te kiezen.

Ik ben mijn factuur kwijt, kan ik een kopie ontvangen?
U kunt eventueel een kopie van de factuur opvragen door contact met ons op te nemen. 
Of u kunt hier in te loggen en onder de optie 'mijn bestellingen' een kopie factuur te downloaden.

Het probleem met mijn toestel dacht ik op te lossen door een nieuwe batterij te kopen, dat lijkt niet te werken. Mag ik mijn geld terug? 
Alleen ongebruikte accu’s kunnen wij retour accepteren. Omdat de accu is gebruikt kunnen wij die daarom niet accepteren voor restitutie. 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box